Avion iz Niša za Maltu jeftino direktno

Treba mi avion iz Niša za Maltu jeftino direktno. Hteo bih da putujem u novembru i da se vratim krajem novembra. Koja je cena avionske karte i koji je red letenja? Hvala puno. Velibor Đorić, Niš

Posetilac: Velibor Đorić, Niš
Datum: 15.08.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avion iz Niša za Maltu jeftino direktno

Poštovani gospodine Đoriću,

Kompanija Ryanair počinje direktno da saobraća na liniji Niš-Malta-Niš od 08. novembra 2019 godine! Avionske karte za avion iz Niša za Maltu jeftino direktno se mogu kupiti već sada. Cena POVRATNE AVIONSKE KARTE na relaciji Niš-Malta-Niš za odlazak iz Niša za Maltu i povratak sa Malte u Niš krajem novembra iznosi OD 68 EUR sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom. Iskoristite ovu novu povoljnost za avion iz Niša za Maltu jeftino direktno i obezbedite sebi jeftin i brz transport do fantastične Malte. Za sve dodatne informacije u vezi teme avion iz Niša za Maltu jeftino direktno možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put i lep provod na Malti.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje na Maltu

Za svako putovanje svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.


Rezervacija i kupovina avionske karte Niš-Malta-Niš

 INFOBOX[1]